Menü Bezárás

Gyermeknapra Webáruház

Megnyitottunk!

Pontosan a Nemzetközi Gyermeknapra megnyitottuk gyerekcipő webáruházunkat.

Kényelmes vásárlás

Már egy ideje foglalkoztat bennünket a kérdés, hogy az internetes vásárlás elterjedésére hogyan és mikor reagáljon cégünk? Vannak-e olyan szülők, akik szeretnének ugyan kínálatunkból válogatni, de a közelükben nem érnek el viszonteladót? Vajon mennyire fontos ma az interneten elérhető kényelmes vásárlás lehetősége?

Felméréseink szerint elérkezett az idő ezekre a kérdésekre reagálni, melyet egy webáruház kialakításában tettünk meg. Ráadásul egy korszerű “reszponzív” kialakítást választottunk. Ez annyit jelent, hogy automatikusan felismeri a rendszer hogy milyen készülékről böngészel, így igazodik a felbontással a képernyő méretéhez. Ez különösen hasznos a drasztikusan növekvő mobil telefonos böngészésnél.

Gyereknapi, nyitási kedvezmény 1 hétig!

A gyermeknap alkalmából 1 héten keresztül 10%-os nyitási kedvezménnyel szeretnénk neked kedveskedni. Használd ki az induló áruházunk nyújtotta lehetőséget 2013. 06. 02. éjfélig.

Rendelésnél csak ezt a kódot kell beírnod: OPEN26

Még valami: ha még nem iratkoztál fel hírlevelünkre, tedd meg most, mert ott is vár rád egy EXTRA ajándék. Természetesen a hírlevelek és értesítők tartalmáról bármikor egy kattintással leiratkozhatsz, ha nem tetszenek az olvasottak.

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz

Facebook oldalunkon sok esetben hamarabb értesülhetsz híreinkről! Ott sűrűbben és részletesebben jelentkezünk hírekkel, érdekességekkel, így gyakrabban találkozhatunk.

Csatlakozz most!

Webáruházunk megnyílt