Menü Bezárás

Kik vagyunk?

A Monte Bosco Kft. 2011. tavaszán alakult. Cégünk gyógy- és divatpapucsok, valamint gyermek lábbelik értékesítésével foglalkozik. A Monte Bosco Kft. kizárólagos forgalmazója a Dr. Monte Bosco márkanévvel ellátott termékeknek. Cégünk vezetői és a benne dolgozó munkatársai komoly szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

Miért csináljuk?

Meggyőződésünk, hogy van olyan alternatíva, amely megteremti a magyar vásárlók részére azt a lehetőséget, hogy elérhető áron jussanak magas minőségű, egészséges, de ugyanakkor divatos és kényelmes lábbelikhez. Ez cégünk alapelve, amelyről nincs szándékunk letérni.

Olyan európai, elsősorban olaszországi gyártókkal állunk kapcsolatban, melyek számára nagyon fontos a készítési minőség, a legoptimálisabb ortopédiai kialakítás és a dizájn.

Mik a céljaink?

Cégünk alapelve, hogy a Dr. Monte Bosco márkanévvel ellátott termékek komoly tartalommal rendelkezzenek és így hamar piacvezetővé váljanak térségünkben. Azon dolgozunk, hogy minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb lábbelit és bízunk abban, hogy minden vásárlónkat megelégedéssel tölt el az a tudat, hogy papucsainkat, szandáljainkat viselheti.

Megalakulásunkkor azokat a célokat tűztünk ki magunk elé, hogy olyan lábbelikkel lássuk el a magyar fogyasztókat, amelyek nem csak kényelmesek, hanem tetszetősek is, mindezt egy valós ár-érték arány megállapításának figyelembe vételével.

Csapatunk

Cégünk vezetője: Kura József, aki kereskedelemben szerzett irányítási rutinnal rendelkezik

Nagykereskedésünk titkárság vezetője: Lamos Tímea

Logisztikai irányítónk: Lamos György

Magánvásárlóink a DrMonteBosco webáruházban tudnak rendelni, ennek kapcsolattartója: Ernyey Zsuzsa