Menü Bezárás

Kik vagyunk?

A Monte Bosco Kft. 2011. tavaszán alakult. Cégünk gyógy- és divatpapucsok, valamint gyermek lábbelik értékesítésével foglalkozik. A Monte Bosco Kft. kizárólagos forgalmazója a Dr. Monte Bosco márkanévvel ellátott termékeknek. Cégünk vezetői és a benne dolgozó munkatársai komoly szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

 

Miért csináljuk?

Meggyőződésünk, hogy van olyan alternatíva, amely megteremti a magyar vásárlók részére azt a lehetőséget, hogy elérhető áron jussanak magas minőségű, egészséges, de ugyanakkor divatos és kényelmes lábbelikhez. Ez cégünk alapelve, amelyről nincs szándékunk letérni.

Olyan európai, elsősorban olaszországi gyártókkal állunk kapcsolatban, melyek számára nagyon fontos a készítési minőség, a legoptimálisabb ortopédiai kialakítás és a dizájn.

 

Mik a céljaink?

Cégünk alapelve, hogy a Dr. Monte Bosco márkanévvel ellátott termékek komoly tartalommal rendelkezzenek és így hamar piacvezetővé váljanak térségünkben. Azon dolgozunk, hogy minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb lábbelit és bízunk abban, hogy minden vásárlónkat megelégedéssel tölt el az a tudat, hogy papucsainkat, szandáljainkat viselheti.

Megalakulásunkkor azokat a célokat tűztünk ki magunk elé, hogy olyan lábbelikkel lássuk el a magyar fogyasztókat, amelyek nem csak kényelmesek, hanem tetszetősek is, mindezt egy valós ár-érték arány megállapításának figyelembe vételével.

 

Csapatunk

Cégünk vezetője: Kura József, aki kereskedelemben szerzett irányítási rutinnal rendelkezik

Nagykereskedésünk titkárság vezetője: Lamos Tímea

Logisztikai irányítónk: Lamos György

Kelet- és Nyugat Magyarországi üzletkötő: Rocskár Mihály

Magánvásárlóink a DrMonteBosco webáruházban tudnak rendelni, ennek kapcsolattartója: Ernyey Zsuzsa

 

9 Comments

 1. Rideg László

  Egy nagyon egyszerű kérdésre kérek választ.
  Mitől gyógypapucs, a gyógypapucs?
  Attól, hogy annak mondják, vagy van is olyan funkciója, ami eltér az általános papucsoktól amit minden cipőboltban árulnak?
  Segítségüket előre is köszönöm.
  Tisztelettel: Rideg László

  • admin

   Tisztelt Rideg László!

   A gyógypapucs nem főként nevében, inkább tulajdonságaiban tér el az általános papucsoktól.
   A gyógypapucs lelke a talp. A talp puha anyaga elnyeli a járás során keletkező káros hatásokat. Az anatómiailag formált talp növeli a boka stabilitását. Köszönhetően a könnyű és rugalmas anyagoknak a talp pontosan tapad minden felületen és így nagymértékben nő a láb biztonságérzete.
   Különleges tulajdonsága, hogy a papucsot úgy terveztük, hogy csökkentse a láb, főként a sarok elkérgesedését. Az anatómiai talp kialakítása lehetővé teszi, hogy az Ön lábának vérellátása optimális szinten maradjon.
   Vásárlóink visszajelzéseiből tudjuk, hogy termékünk nem csak a lábízületek tehermentesítésére szolgál, hanem a hátfájásos panaszokat is enyhíti.

   Üdvözlettel,
   dr. Monte Bosco

 2. Ficzere Nikoletta

  Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék egy bizonyos női gyógypapucs fajta iránt, melyet Önök gyártanak, de nem tudom mely forgalmazó üzletben található meg! ART-10011-58b, fekete vagy fehér színben és 37-es méretben érdekelne! Kétoldali bokatörésem volt és azóta csak ebben a fajta gyógypapucsban tudok járni! Tökéletes a kialakítása és nagyon kényelmes! Válaszukat előre is köszönöm! (Budapesten ha lehet.)

 3. Zebegnyei Istvánné

  T.Cím! Egy Önök által gyártott gyógyszandálról szeretnék érdeklődni. A szandál adatai:pu195 ,fehér vagy bézs sz.,37-s méretben.Tudnának abban segíteni ,hogy Budapesten melyik termékforgalmazó üzletükben tudnám megvásárolni? Válaszukat előre is köszönöm.

  • Kura Józsej

   Tisztelt Ficzere Nikoletta!

   Sajnos, az Ön által kért modell jelenleg nincs készleten, teljesen elfogyott a partnereink üzleteiben is. Szerencsére a gyártása folyamatban van. A gyárból azt a visszajelzést kaptuk, hogy május hónap második felében tudják leszállítani. Örömünkre szolgál a termékünkben vetett bizalma és kérjük Önt, hogy a megnevezett időpontban legyen kedves újra érdeklődni a honlapunkon.
   Üdvözlettel,
   Kura József
   Dr. Monte Bosco

   • Kura József

    Tisztelt Zebegnyei Istvánné!

    Sajnos az Ön által kért modellt a gyártó cég már nem készíti. Kérjük Önt, hogy tekintse meg az új, lapozható internetes katalógusunkat. Reméljük, hogy a folyamatosan bővülő választékunkból több termékünk is elnyeri a tetszését és tájékoztathatjuk Önt a megvásárlás helyszínéről.
    Üdvözlettel,
    Kura József
    Dr. Monte Bosco

 4. Nagy Kata

  Tisztelt Admin!
  Tudna nekem segíteni abban,hogy Szekszárdon vagy Tolna megyében hol találhatóak meg az Önök termékei??
  Eddig 2 gyógyászati segédeszközök boltjában is kerestem,de nincsenek.
  Egy konkrét gyerek szandálcipőt keresek,elsősorban egészségpénztári kártyára.
  Szíves válaszát előre is köszönöm!

 5. Béres Mónika

  Tisztelt Cím!
  Érdeklődnék, hogy Érd környékén, illetve Budapest Érdhez közeli részén hol tudnám személyesen is megnézni illetve megvásárolni az önök cipőit, gyermekcipő lévén a borsos szállítási dij miatt nem szeretném megkockáztatni, hogy nem passzol a fiam lábára.
  Üdv.: Mónika
  (esetleg lehetne egy viszonteladói címlista is a honlapon)

Hozzászólások lezárva.