Menü Bezárás

Szerzői jogok

https://drmontebosco.hu weboldal teljes tartalma, minden szövege, valamennyi fotója, grafikus eleme, továbbá technikai megoldásai, azaz a weboldal egésze szerzői jogi védelem alatt állnak, így azok kereskedelmi célú másolása, adathordózóra mentése, módosítása, kinyomtatása vagy terjesztése tilos. 

Tilos a https://drmontebosco.hu weboldal adatbázisát a keresőmotorok megkerülésével lemásolni, módosítani, meglévő adatokat felülírni, vagy abban új adatokat elhelyezni, továbbá tilos ezen adatok kilistázása, rendszerezése, archiválása, feltörése, forráskódjainak visszafejtése.
Ezen jogsértések és a jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket vonnak maguk után, melynek költségeit az elkövető viseli.

A weboldal tartalmával kapcsolatos felelősség 

A  https://drmontebosco.hu weboldalt Ön kizárólag a saját kockázatára használhatja, és elfogadja, hogy a Monte Bosco Kft. nem vállal felelősséget a használat során felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért. A Monte Bosco Kft. kizár minden a weboldal használói által tanúsított magatartással kapcsolatos felelősséget. A weboldalon megjelenített szöveges és képi tartalom kizárólag tájékoztató jelleggel kerül publikálásra. A Monte Bosco Kft. szem előtt tartja az oldal látogatóinak friss információval való ellátását, ennek ellenére, a szöveges és képi tartalom aktualitásáért és helytállóságáért nem vállal felelősséget. A https://drmontebosco.hu weboldalon esetlegesen található külső hivatkozások tartalmára a Monte Bosco Kft -nek nincs befolyása, ebből kifolyólag az ott található tartalommal nem azonosítható és azokért semminemű felelősséget nem vállal.


Tájékoztatjuk, hogy a Monte Bosco Kft. jelen weboldalát csak a fentiek elfogadása esetén használhatja!