Menü Bezárás

Sanital Light komfort papucs, gyógypapucs

Szortiment: női: 35-42, férfi: 40-47
A kódszám megjelenítéséhez húzza a nyilat a kép fölé

A gyógypapucs olasz megoldása

Gyógy- és komfort papucsok tekintetében a Sanital Light márkanévvel ellátott kényelmi termékek Olaszország minőségi papucsainak egyikét jelentik. E kedvelt papucsok már Magyarországon is elérhetőek a Dr. Monte Bosco nagykereskedésben.

Az olasz tervezők a Sanital Light papucsokat a láb teljes jólétének biztosítására tervezték. A talp puha poliuretán anyaga csillapítja a járás során, a láb földre érkezésekor keletkező rezgések ízületekre gyakorolt káros hatását.

Az anatómiai szempontok szerint előformázott talpbelső növeli a láb felfekvő felületét és lehetővé teszi a nagyobb stabilitást. Ez az anyagösszetételének köszönhetően könnyű, rugalmas talp minden felületen lehetővé teszi az optimális tapadást, amely biztonságot és a stabilitás nyújt a lábnak. A Sanital Light papucs ellenáll a kopásnak és viselőjének csendes járást biztosít.

A papucs célja, hogy megszüntesse azokat a problémákat, amelyek nem csak a lábfejnél jelentkeznek (bőrkeményedés, duzzanat), hanem a lábszárra és a hátra, gerincre is kivetülnek (rossz vérkeringés, nehéz láb érzet, hátfájás).

Az olasz gyár környezettudatos szemléletét tükrözi, hogy a Sanital Light papucsok talp összetételének kialakítása környezetvédelmi szempontok figyelembevételével történt.